dimecres, 28 de desembre de 2016

CONCERT DE NADAL

Us esperem el dia 29 de desembre a les 9 del vespre.

Som una coral de 60 veus mixtes amb un so molt personal, ric de tessitures molt diverses que provenen en part de la varietat generacional que ens caracteritza (entre els 14 i els més de 80 anys), i de les quals en saben treure el millor partit els nostres directors, Jordi Boltà i Natàlia Casasús Magriñà.

El concert tindrà dues parts molt diferenciades. La peça de la primera part, inèdita, és "La Missa brevis a Santa Rosalia" d'Albert Solé Galí, acompanyada de la música de l'orgue barroc (amb Montserrat Miracle) i tres gralles dels Grallers de la Torre (David Morlà, Anna Flores i Raül Flores). Es tracta d'una aposta de la coral i els grallers que ens permetrà escoltar d'una manera diferent un instrument popular que s'ha anat perfeccionant fins admetre repertori de concert. 
En la segona part cantarem nadales catalanes i angleses acompanyats d'instruments de corda (Francesc d'Assís Pagès, piano), percussió (Siscu Aguilera, bateria) i vent (Joan Manel Margalef, trombó).

Encara queden entrades, les podeu adquirir el dia 29 a les 20h a l'església Parroquial de Sant Pere Apòstol de Torredembarra (PREU:7€). 

No us el perdeu!